Friskvård Företag

Friskvård Företag

 

Peters Fysio har sedan starten 2008 riktat sig till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder ett stort antal friskvårdstjänster mot företag i Luleå med omnejd.

 

Företagsmassage: Vi erbjuder företagsmassage med hög kvalité och kompetens till bra priser. Vi har bra egna lokaler ni är välkomna till, eller så kommer vi ut till Er. Vi har arbetat med massage mot privatpersoner, företag och idrottslag/föreningar i många år vilket bäddar för en positiv upplevelse för Er.

 

Träningspass: Om ni har utrymme hos er kan vi komma ut till era lokaler och hålla pass där, annars kan vi göra det hos oss i centrala Luleå. Inomhus kan vi t ex hålla pass i styrketräning, core, kettlebells och cirkelträning. Utomhus kan vi göra i stort sett alla ovan nämnda pass sommartid plus militärliknande träning där vi använder naturens motstånd och diverse vikter för rolig och varierad träning, t ex kasta stenar, springa i obanad terräng, välta bildäck och annat skoj.

 

Yoga och rörlighet. För mental och fysisk återhämtning är yoga utmärkt. Det är faktiskt också bra styrketräning och utmärkt för kroppsmedvetenhet och smidighet. Nyttigt för ledrörlighet och släpper på spänningar i muskler. Det går också relativt fort att lära sig även för nybörjare, så det är inga problem att ha en grupp där deltagarna har olika mycket erfarenhet.

 

Löpskola och Skidkurs: Vintertid håller vi ofta kurser i längdskidåkning, klassisk eller skate. Vi har bl a hjälpt SSAB, LKAB, Tieto, Vattenfall, Luleå Energi mm samt hundratals privatpersoner. Löpskolning har vi kört i flera år vilket varit mycket uppskattat, någon av våra tränare kan hjälpa dig att ta din löpning till helt nya nivåer! Självklart kan vi kombinera löp-, och skidkurs med andra pass eller en föreläsning. Nedan en bild från en av våra skidkurser.

Häsloföreläsningar:

 

1. Hälsoföreläsning. Kan livsstilen påverka sjukdom & hälsa? Kan man träna sig frisk? Kan man äta sig frisk eller sjuk? Vad är rimliga förväntningar? Med en bred hälsosyn försöker vi hjälpa människor att själva bli friskare och starkare. Mycket uppskattad föreläsning, kan varmt rekommenderas!

 

2. Förberedelse för t ex Vasalopp, Triathlon eller Löptävling. Av Peter Johansson, själv fysioterapeut och lic personlig tränare med många års tävlande i längdskidor, löpning samt crossfit, landsvägscykel triathlon mm. Hur tränar du för att undvika skador, hur kan ett träningsupplägg se ut mm?

 

3. Styrketräning. Varför ska man styrketräna? Vilka redskap behöver man? Vad kan man göra hemma? Hur ofta och hur intensivt? Lär dig under denna föreläsning hur du kan maximera din hälsa i vardagen, din prestation som idrottare, lyfta tyngre i gymmet eller förebygga skador som motionär.

 

Finns många fler exempel på föreläsningar vi kan hålla inom hälsa, kost och träning, hör av er för info och offert.

 

Övriga tjänster: Personlig Träning, Sjukgymnastik, Kostrådgivning, Ergonomi på arbetsplatsen mm. Hör av er för mer info och offert. För Personlig Träning och Sjukgymnastik, se andra flikar på hemsidan.

 

Vi kan även skräddarsy paket med kombination av olika tjänster. För en friskvård och företagshälsovård värd namnet, anlita experter som bryr sig om att leverera resultat! Kontakta Peters Fysio för att bli en friskare, starkare och hälsosammare arbetsplats.

projekt - 2020-08-24T100125.508