Massage

Massage

Massage

 

Om du söker en bra massagebehandling har du kommit till rätt ställe! Massage har vi lång erfarenhet av och vi kan göra behandlingar för många olika typer av besvär och krämpor. Eller för att få bra återhämtning, förebygga skador, få en skön stund… Det finns en massage för varje situation. Läs längst ned om de olika alternativen.

 

Vi gör många behandlingar per vecka i vår egna lokal på Rådstugatan, främst då privatpersoner. Sen gör vi mycket företagsmassage också ute på företag, så sammanlagt utför Peters Fysio & Rehab uppemot 200 massagebehandlingar per månad.

 

Vi har också masserat idrottslag och föreningar, bl a elitfotbollslag och landslaget i skidskytte. Så skador och besvär från träning är något vi mött många gånger, vår uppfattning är att bra manuell behandling i kombination med lite rådgivning kan göra stor skillnad. Vid sådana tillfällen är en sk Behandlande massage eller Idrottsmassage att rekommendera.

 

Behöver du inte jättehård massage utan mer ”lagom”? Ulrika utför väldigt populära Hot Stone Massage samt Avslappningsmassage. Ulrika kan ha hårda nypor också om det är nödvändigt, men för dig som vill ha medelhårt eller mjukare så är hon jätteduktig.

 

Peter har gjort en hel del massage i samband med jobb som fysioterapeut på vårdcentral samt med rehabkunder i vår egen verksamhet, där har det varit väldig spännvidd i typer av besvär och diagnoser. Utöver sådana behandlingar så är Peter populär bland de kunder som vill ha lite hårdare behandling som Idrottsmassage.

BEHANDLANDE MASSAGE

I behandlande massage ligger fokus på ett direkt problem, exempelvis ont i nacke, värk i ländrygg, stel rygg, ont i höfter, trötta vader mm.

Vid behov använder vi även stretching och triggerpunktsbehandling.

 

SVENSK KLASSISK MASSAGE

Svensk klassisk massage är en djupgående massage. Musklerna bearbetas med knådningar och strykningar. Detta minskar värk och spänningar i muskler och leder samt även svullnader orsakade av dålig lymfcirkulation.

 

HOT STONE MASSAGE

Här får du en behandling med hjälp av varma stenar. Värmen gör att musklerna lättare slappnar av och du får en annan slags upplevelse än med traditionell massage. Bland de som provat så är det en mycket uppskattad behandlingsform

 

IDROTTSMASSAGE

För dig som är aktiv och behöver en lite hårdare massage för att mjuka upp spända eller stela muskler. Vi kombinerar lite olika grepp för att du ska få bästa möjliga effekt.

 

AVSLAPPNINGSMASSAGE

Avslappningsmassage är en mjuk, välgörande och förebyggande massage. Passar perfekt om man känner sig spänd och stressad.

Alla massagebehandlingar kan du välja mellan 30, 45 och 60 min.

 

Boka gör du via den här länken eller kontakta oss via mail eller telefon:

Massage3