PT-grupp

Gruppträning PT-grupp

PT-grupp

Peters Fysio och Rehab | Personlig träning Luleå

 

Vi har hållit i PT Smågrupp sedan ett par år i vårt eget gym. Vi håller i dagsläget på att planera resten av hösten 2020 och målet är att få igång en PT-grupp under november/december. Hör av er om ev frågor/funderingar. Nedan kan ni läsa mer info om vad PT i smågrupp är och vad du kan förvänta dig:

 

PT i Små-grupp är för dig som vill få samma motivation som från ett gruppträningspass, kombinerat med den individuella hjälp och fokus du får av  personlig träning. Ett effektivt och roligt sätt att kickstarta eller komma vidare i din träning. Vi kommer sträva efter att förbättra såväl din fysiska status som din mentala med motivation och träningsglädje!

Passen anpassas och utformas både efter gruppen och efter den enskildes förutsättningar & behov. Vi använder skivstång, hantlar, kettlebells, kroppen, konditionsapparater, medicinbollar, gummiband etc… Svårighetsnivå anpassas efter er som deltagare, men målet är att ni ska kunna det viktigaste för att sedan träna vidare på egen hand. Vi är vana att träna både personer som är absoluta nybörjare och personer som söker nya utmaningar eller vill höja sin prestationsförmåga, så alla är välkomna. Perfekt att ta med partnern, kollegan, barn/förälder…

Antal deltagare: Max 4 personer.

Ulrika är mer specialiserad inom:

– Funktionell träning med kroppen, medicinbollar, gummiband, boxningsmitsar, hopprep, kabelmaskin, balansplatta, viktvästar mm

– Alternativ träning anpassat efter diverse besvär och bygga program med små medel och få redskap. Om du vill ha program som du kan göra hemma, på hotellrum eller i stugan är detta kanonbra.

– Yoga och rörlighet.

Peter är mer specialiserad inom

– Fysioterapeutbakgrund som gör att jag kan hjälpa dig med skador.

– Uthållighetsidrott. Min akademiska bakgrund i kombination med 25 års tävlande i konditionsidrotter (senaste SM i längdskidor var 201), kommit topp 200 i både Vasalopp och Lidingölopp, gjort Ironman under 11 timmar mm) gör att jag kan hjälpa dig att nå nya nivåer i din träning. Oavsett om du tänker tävla eller ej.

– Crossfit och mycket skivstångsträning. Tränat och tävlat crossfit (senast sommaren 2019).

Gruppträning2

Info:

8 PT-träningstillfällen i grupp under en period över 6 veckor.

Pris: 1950:-

Tid: 

Plats: Peters fysio & Rehab, Rådstugatan 6, Luleå

Vi som håller i PT-passen:

Peter Johansson
Lic Personlig Tränare, Leg sjukgymnast, Lic Massör

Tel: 070-3126662
Epost: petersfysio@gmail.com

Ulrika Widman
Lic Personlig Tränare, Lic massör

Tel: 070 – 5755553
Epost: info@info.se